Solicita un presupuesto:

Els TIPUS DE TARIMES EXTERIORS PER A LA TEVA TERRASSA

Els TIPUS DE TARIMES EXTERIORS PER A LA TEVA TERRASSA

12 de mayo de 2021

Els TIPUS DE TARIMES EXTERIORS PER A LA TEVA TERRASSA

12 de mayo de 2021


Les tarimes s'han convertit en una opció sòlida per vestir els exteriors ja sigui a les terrasses, piscines, jardins o porxo. La principal característica que necessita és que sigui molt resistent, per les adversitats meteorològiques que puguin sorgir. No obstant això, cada vegada són més les opcions disponibles per aquest tipus de revestiment de terra, generalment basades en el confort i la practicitat d'ús. Aquí et presentem els tipus més comuns i els seus avantatges d'ús.

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es pexels-jonathan-borba-5563466-1024x683.jpg

Tarima de fusta massissa. Dins d'aquesta categoria ens podem trobar amb una subclassificació depenent del tipus de fusta o la forma de col·locació.

  • Fusta Conífera. És un tipus de fusta que prové del pi. La seva duresa i densitat és molt menor que la d'altres tipus i a més absorbeix més quantitat d'humitat. Normalment la seva instal·lació es realitza amb un sistema que va cargolat, per evitar moviment amb el temps. El seu aspecte s'assimila a un estil decoratiu rústic. Té un cost que és considerablement menor, a més que es pot aconseguir acabats molt similars als de la fusta tropical.
  • Fusta tropical. És un tipus de fusta que presenta molta varietat d'espècies com la teca o la iroko. Totes elles es caracteritzen per la seva alta qualitat i resistència a la humitat. Generalment requereixen un manteniment gradual per conservar el color natural de la tarima i la seva durabilitat amb l'ús de vernissos protectors. En quant la seva col·locació, s'utilitza un sistema de grapes.

Tarimes sintètiques o laminades. Són un tipus de tarima feta amb fusta Composite, un material artificial composta per una barreja de virutes de fusta tova amb PVC i que no requereix cap classe de manteniment. La seva instal·lació normalment, es produeix a través d'un muntatge flotant tot i que s'ha de tenir en compte que la seva exposició solar o les condicions climàtiques en general, fa que la seva longevitat sigui menor.

  • Segons composició. Les tarimes sintètiques poden variar segons la quantitat de fusta composite i PVC que tingui. Quant menys PVC, més econòmiques són les tarimes.
  • Segons format: Tarimes ventilades o alveolars. Tenen menor composite en la seva fabricació perquè compta amb alvèols formats per espai buit d'aire. Són els més econòmics.
  • Formats sintètics massissos, Aquest tipus de sistema compta amb major quantitat de composite per el que són més elevats de preu, però ofereixen més avantatges en quant la qualitat.

Tot i que les varietats d'opcions que existeixen al mercat, sempre és recomanable deixar-se assessorar per un equip de professionals que tingui la capacitat de fer una proposta segons les necessitats del teu espai exterior. Així tindràs un plantejament personalitzat i un punt de partida per començar a treballar.

Ir al contenido