Solicita un presupuesto:

Quines plantes nadalenques podem regalar al marge de la Ponsètia?

El Nadal sempre es vesteix de tons vermells i molta brillantor! A l'hora de trobar el regal perfecte sempre tendim a caure en tòpics, per què no mirem de trobar alguna cosa diferent que sigui tan bonica com la cuidis? Una planta és un regal perfecte per a algú que vol decorar casa seva i alhora tenir cura d'éssers vius bonics. Tot el Nadal tenim present la Ponsètia, però, sabeu que hi ha moltes més plantes que podem regalar per tal de ser originals i diferents? Segur que als vostres amics i familiars els encanta la idea! Aquí deixem alguns exemples de plantes nadalenques per regalar:

El grèvol

El grèvol, també conegut com Ilex aquifolium, és un arbust o arbre petit que mesura entre 6 a 15 metres i és perfecte per decorar el jardí per Nadal.

El Vesc

És una planta semiparasitària que creix a les branques de diferents arbres, com les pomeres o àlbers, i es caracteritza per ser de branques llargues, i tenir com a fruit una baia petita.

La Rosa de Nadal

La rosa de Nadal ofereix grans flors blanques de novembre a març, amb una magnífica corona d'estams al seu cor en to morat.

Flor de Pasqua o Ponsètia

Floreix a l'hivern. A l'hemisferi nord floreix de novembre a febrer i és essencial que la planta no rebi llum durant 12 hores, aproximadament des d'octubre fins a Nadal perquè floreixi.
Ir al contenido